Osecký SOPTÍK 14.9.2013

14 září, 2013

Osecký SOPTÍK 14.9.2013

15. 9. 2013

Osecký SOPTÍK je branný závod jednotlivců v kategorii přípravka. Děti závodili v 10ti disciplínách: lávka, hod balonem do terče, vázání uzlů (tesařský a loďní), hod granátem, hasičské značky 5ks, topografické značky 10ks, spojení útočného vedení, hod kroužky na kužel, slalom s balonkem na lžicce a nakonec zdravověda (ošetření ruky a kolena). Za nesplění každé disciplíny byli trestné body.

Na tyto závody jsme vyrazili letos prvně a moc se nám tam líbilo. Sluníčko krásně svítilo, vládla příjemná atmosféra a moc jsme si tom užili.

Naše přípravka se start na postavila jako druhá a v tomto pořadí

1. František Maule – byli to jeho úplně první závody a po úvodním značném nesouhlasu z jeho strany  se mu to nakonec zalíbilo natolik, že si po doběhnutí svůj pokus ještě 2x zopakoval. Měl 12 trestých bodů

2. Tonička Mauleová – 4 trestné body (jen za házení)

3. Emička Nejedlá – té se zadařilo z našich dětí nejlépe a měla pouze 3 trestné body za házení. V celkovém pořadí nakonec po rozstřelu získala krásné 3.místo. Gratulujeme

4. Tobiáš Kanta

5. Jéňa Foršt

6. Adámek Doulík

7. Honza Reihs

Všechny děti to zvládli absolutně skvěle a moooooc jim gratulujeme. Přesné výsledky nemáme tak jen to co jsem si pamatovala ale všechny děti si vedli skvěle a moc nás překvapili jak se to krásně naučili.

Chcete náš příspěvek sdílet?